1 maj med Socialistiska Studenter Göteborg

Bokbord 10.00 Järntorget

Demonstration 13.45 Landsvägsgatan

Arr: Socialistiskt 1 maj

Amer Mohammed Ali är talesperson för Socialistiska Studenter i Göteborg. Han är en av de som kommer demonstrera med Rättvisepartiet Socialisterna under parollen Socialistiskt 1 maj. Demonstrationen ställer upp 13.45 på Landsvägsgatan, Hagasidan av Järntorget.

- Socialistiskt 1 maj är alternativet för arbetare och ungdomar som vill kämpa mot högerpolitiken. Det är alternativet för dem som inte bara vill manifestera en åsikt utan faktiskt kämpa för ett socialistiskt samhälle, säger Amer Mohammed Ali

- Rättvisepartiet Socialisterna är de enda som demonstrerar under parollen ”vi vägrar betala kapitalismens kris” vi lyfter frågan om behovet av ”ett nytt socialistiskt arbetarparti” med de parollerna visar vi vägen för vad som behövs, vi nöjer oss inte med att bara visa missnöje mot högerregeringen, vi ger ett socialistiskt alternativ, säger Amer Mohammed Ali.

Anmäl deltagande på facebook


Kommentarer
Postat av: N. Yanikyan

Bra skrivet! Gratulerar modigheten av denna sidans både webmastern och deltagande. Men det finns flera orättvisor liksom ovan-avslöjat fall! MIGGAN slår rekord ---i antalet ertappade. MUTOR, vad annars?! Visst; igenkänd... Jo, hon&hennes samverkande offrar flera på olika sätt, inte minst fifflet... denne Bakir tvingar min tjej också att vara gratis städare i sitt bolag säte i Sollentuna sitter Fadime Bakir som styrelseledamot medan Bakirs manliga samverkande trakasserar/utnyttjar min tjej i alla...(fruktansvärt...kan inte ens avslöja...) vi tvingas ständigt att blunda för oegenligheter.. annars skulle jag inte få TUT, mina anhöriga också riskerade vi att missa arbetskraftsinvandring 7 AT-UND på LMA-kortet som alla drabbade förstår väl... ... Kära Svenska samhället: synskadade ni allihop??? titta på vårat LMA-kort och fråga vad 7 AT-UND innebär, hur beviljas detta undantag om min tjej inte skulle acceptera deras........krav.......... vi gråter nu dag och natt.......hurdan slags barn skaffar vi i detta läge.............hjäääälp, snälla!



N. Yanikyan

2010-06-06 @ 16:01:40
Postat av: Robert

Läs Julia Caesars träffsäkra krönikor. Gå till: www.korta.nu/jc

2010-10-24 @ 20:07:11
URL: http://korta.nu/jc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0